O NAMA

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe svakog kupca, bilo da se radi o minimalnim potrebama, pa sve do onih zahtjevnijih. Vrh.ba je jedinstven jer Vam nudi mogućnost da sastavite željeni hosting paket po Vašim potrebama.

Ko je VRH.BA?

Vrh.ba je projekat poduzeća Globalhost d.o.o., koji je jedna od vodećih web hosting kompanija u Bosni i Hercegovini. Uslugama iz oblasti web hostinga i registracije domena se bavimo od 2002. godine. Primarni cilj poduzeća je predstaviti se na tržištu konkurentnim cijenama, te pouzdanom i kvalitetnom web hosting uslugom. Mi nismo preprodavači hosting usluga! Mi posjedujemo vlastiti data centar smješten u Bosni i Hercegovini. Direktni optički linkovi prema svim većim Internet provajderima u Bosni i Hercegovini, mreža bazirana na Cisco opremi, DELL PowerEdge serija servera te besplatna DDoS zaštita nas stavljaju ispred konkurencije, a našim korisnicima garantiraju brz odziv te maksimalnu dostupnost servisa koje hostaju kod nas.

Glavni razlozi za izabrati VRH.BA

fleksibilna nadogradnja

Fleksibilna nadogradnja

Sastavite web hosting paket po Vašoj mjeri, odaberite željeni diskovni prostor, broj e-mail adresa kao i dodatnih domena. Samostalno odaberite željeni period plaćanja.

tehnička podrška

Superiorna tehnička podrška

Klijenti su nam uvijek na prvom mjestu, te pored e-mail kontakta i support ticket sistema, naš tim za podršku Vam stoji na raspolaganju i putem besplatnog broja telefona 080 086 456.

Besplatna migracija

Besplatna migracija

Niste zadovoljni trenutnim pružateljem hosting usluge? Želite preseliti kod nas, a ne znate kako migrirati Vaše podatke? Bez brige, naš tim će izvršiti migraciju za Vas, sasvim besplatno.

Naša ponuda

Po čemu se vrh.ba razlikuje od drugih?

Ovakvu ili sličnu web hosting ponudu zasigurno nećete naći u Bosni i Hercegovini. Potražite na Google pretraživaču i uvjerit ćete se da mi imamo najkvalitetniju hosting ponudu. Nudimo Vam mogućnost da sastavite web hosting paket po Vašim potrebama, a plaćati možete mjesečno, tromjesečno, polugodišnje, godišnje ili višegodišnje. Naša superiorna podrška Vam je dostupna 24/7, te kod nas komunicirate s ljudima, a ne sa autoresponderima.